welkom

Welkom

voorstellen

Even voorstellen

werkwijze

Werkwijze

voorwaarden

Voorwaarden

tarieven

Tarieven

Gastenbek

werkgebied

Werkgebied

Copyright © 2008 - 2016  “SENSI dogcare”

Alle rechten voorbehouden

Kvk.nr. 01125017

 

sensidoggies

SENSI doggies

De roedel

De roedel

Graag stel ik mij even aan u voor zodat u een idee krijgt wie ik ben en dus aan wie u uw trouwe viervoeter toevertrouwt!

 

Ik ben 38 jaar en al sinds mijn peuterperiode bezig met honden. Thuis hebben we altijd honden gehad, dus de liefde voor honden is me met de paplepel ingegoten.  Ik ‘heb’ dus iets met honden, dat wist ik al heel vroeg. Toen ik uit huis ging heeft het dan ook niet lang geduurd voordat ik zelf een hond nam. Dat werd Sento, een kruising Wetterhoun, een erg lief kereltje.  Na 2 jaar kwam Sita, er bij, een kruising Stabij.  Zij is een enorme knuffelgek en een allemansvriendje. Ook heb ik een rescue hond, Tara, uit Spanje gehad, die toen ze kwam  erg gestresst en depressief was en bij ons helemaal gelukkig is geworden.! Zoiets is voor mij het mooiste dat er is... Ze staat op de startpagina.

 

Qua opleidingen heb ik veel verschillende dingen gedaan, waaronder bloemschikken, maar mijn hart lag -en ligt- gewoon bij dieren en dan vooral honden. Daarom heb ik de opleiding Gedragstherapie voor honden gedaan aan de Martin Gaus Academie. Hierdoor weet ik nu veel van honden en hondengedrag, iets wat natuurlijk heel nuttig en prettig is bij mijn huidige werk. Ik doe mijn werk ook met heel veel plezier.  Meestal voelt het dan ook niet als werk…  ;-) Dat komt natuurlijk omdat ik van mijn hobby/liefhebberij mijn werk heb gemaakt!

 

 

Tijdens de wandelingen krijgen alle honden evenveel aandacht en zorg . U kunt er dan ook van uit gaan dat uw hond een fijne wandeling zal hebben!

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Arjette van der Wal

 

Even voorstellen

Huisdierenverzorging
contact
contact
Fotoalbum