welkom

Welkom

voorstellen

Even voorstellen

werkwijze

Werkwijze

voorwaarden

Voorwaarden

tarieven

Tarieven

Gastenboek

werkgebied

Werkgebied

Copyright © 2008 - 2016  “SENSI dogcare”

Alle rechten voorbehouden

Kvk.nr. 01125017

 

sensidoggies

SENSI doggies

De roedel

De roedel

Werkwijze

Allereerst maak ik met u een afspraak voor een intakegesprek. Uiteraard dient dit als kennismaking voor u, de hond en mijzelf. U kunt vertellen wat u graag wilt betreffende het uitlaten en verder wordt het karakter van de hond besproken. De algemene voorwaarden worden doorgenomen (deze staan ook elders op de site) en er wordt eventueel (als ik een sleutel nodig heb om de hond uit te kunnen laten) een sleutelcontract getekend. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan en is er voor iedereen duidelijkheid en zekerheid.

 

Ik werk/wandel met groepjes van 4 tot maximaal 8 honden, zodat elke hond de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij verdient!

 

Uw hond wordt bij u thuis opgehaald en samen met andere honden in een speciaal hiervoor ingerichte hondenauto meegenomen naar een  wandelgebied. Tijdens de eerste wandeling gaat uw hond mee aan de lange lijn om te wennen en zodat ik kan zien hoe het gaat in de groep. Als alles goed gaat mag hij/zij vanaf de 2e wandeling los meelopen.

 

Na ongeveer  45-75 min.  (afhankelijk van welke honden ik kan combineren binnen mijn werkgebied) wandelen, rennen, spelen en eventueel zwemmen wordt uw hond moe, maar voldaan weer thuis gebracht.

Als de hond heeft gezwommen, of als het heeft geregend, wordt deze handdoekdroog gemaakt.

 

 

Huisdierenverzorging
contact
contact
Fotoalbum